Μεταφορές Εμπορευμάτων Ξηρού Φορτίου

Μεταφορές Εμπορευμάτων Ξηρού Φορτίου

Μεταφορές Εμπορευμάτων Ξηρού Φορτίου

 Η εμπειρία μας, η τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό εγγυάται την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά των εμπορευμάτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η NET-TRANS φορτώνει καθημερινά προς όλη την Ελλάδα. Αναλαμβάνουμε Μεταφορές Εμπορευμάτων από Θεσσαλονίκη προς όλη τη Θεσσαλία.

Καθημερινά εκτελούμε μεταφορά εμπορευμάτων από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα και Βόλο από Λάρισα προς Θεσσαλονίκη από Λάρισα προς Βόλο από Λάρισα προς Αθήνα, από Βόλο προς Θεσσαλονίκη από Βόλο προς Λάρισα από Βόλο προς Αθήνα και προς την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, (Αλμυρό, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Ελασσόνα, Φάρσαλα).

Σε συνεργασία με κατά τόπους γραφεία μεταφέρουμε τα εμπορεύματά σας προς την υπόλοιπη Ελλάδα Η NET-TRANS παρέχει υπηρεσίες περισυλλογής των εμπορευμάτων από την Έδρα του πελάτη. Η NET-TRANS εγγυάται την ασφαλή παράδοση των εμπορευμάτων στο προσυμφωνημένο χρόνο. Έγκυρα και έγκαιρα. Με την NET-TRANS θα έχετε τα εμπορεύματά σας τη στιγμή που τα χρειάζεστε, με ασφάλεια και συνέπεια, αφού στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

4o ΧΛΜ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2310 574 766 | 2310 753 973

2310 574 764

info@net-trans.gr

ΛΑΡΙΣΑ

‎2410 571 001

ΒΟΛΟΣ

694 852 8114

Η NΕΤ-TRANS παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς και αποθήκευσης εμπορευμάτων, μετακομίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

NEWSLETTER

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεταφορές Εμπορευμάτων | Μετακομίσεις | Νet Τrans

Δευ - Παρ: 8πμ - 5μμ

info@net-trans.gr

www.net-trans.gr